Atelier Recup

In samenwerking met Zinnema, Wisper en Danspunt

Hoe bouw je een knap decor met een klein budget? Waar haal je de juiste materialen en vooral; hoe pak je dit aan, zowel esthetisch als praktisch?
In deze cursus kom je dit alles te weten. Atelier Recup maakt ruimte voor experiment en plezier om jouw creativiteit te stimuleren. Het belang van recuperatie en duurzaam werken speelt voor hen een erg grote rol. Door een aantal technische vaardigheden aan te rijken wil Atelier Recup de verscheidenheid aan mogelijkheden van materialen verruimen. Door samen te bouwen en te onderzoeken doe je heel wat kennis op en ontwikkel je ook je praktische vaardigheden.

DOCENTEN: Ruud Mesdag is gestart vanuit een architecturaal beeldende opleiding. Van daar studeerde hij verder landschapsarchitectuur en stedenbouw. Tijdens zijn studies raakte hij gebeten om met recuperatiemateriaal installaties te bouwen. Hij verbleef een jaar in Senegal, waar hij inspiratie opdeed en in enkele ateliers werkte. Christophe Lemmens is beeldend kunstenaar. Hij ontpopte zich ook als creatieve bouwer met recuperatiemateriaal. Daarnaast werkte hij in het onderwijs en werkte hij ook mee bij tal van sociaal-artistieke organisaties.

DATA: Van maandag 12 februari t.e.m. woensdag 14 februari 2018
UREN: 10.00u - 17.30u
LOCATIE: Zinnema, Veeweidestraat 24-26, 1070 Anderlecht
PRIJS: €75 (€60 voor OD-leden)
INSCHRIJVEN: www.zinnema.be
 

     

 

geen zoekresultaten gevonden