Bewegingsexpressie

Goesting in theater? Heb je een open geest? Bij deze cursus is iedereen welkom!

We werken aan fysieke expressie, lichaamsbewustzijn en ´jezelf zijn´ op de scène. Speelse technieken uit o.a. dans, fysiek theater en clownerie komen aan bod. We maken ons enkele basis opwarmingsoefeningen eigen die we kunnen toepassen voor elke repetitie en voorstelling. Zonder woorden leren we hoe we met de ander en met ons publiek kunnen communiceren. We focussen op beweeglijkheid, ritme en compositie. We laten ons leiden door onze intuïtie en volgen de weg van ons lichaam. Enkel door kwetsbaar te durven zijn, komen we in contact met onszelf en vertellen we een authentiek verhaal.


Regio Brabant-West


DOCENT: Ann Esch studeerde aan de Studio Herman Teirlinck. Ze is bekend van haar vele televisierollen in o.a. Kaat & co en ´Thuis´. Al meer dan 20 jaar geeft ze met veel passie les en workshops rond acteren, improvisatie, bewegingsexpressie en spreken.

DATA: 4 woensdagen: 2-9-16 en 23 mei 2018
UREN: 20.00u - 22.30u
LOCATIE: CC De Ploter, Kerkstraat 4, 1742 Ternat
PRIJS: €30/ +26j en €20/ -26j

Klik hier om je in te schrijven


Regio Kortrijk-Waregem


DOCENT: Sarah Van Overwaelle studeerde af als master in De dramatische kunsten aan het KASK te Gent. Nog tijdens haar opleiding trok ze Vlaanderen rond met De Nietjesfabriek, een kinder- en jeugdtheatergezelschap. Momenteel kan ze haar ei kwijt bij Het WOLK dat sinds 2015 creatieve bewegingsvoorstellingen maakt voor kinderen. Verder geeft ze regelmatig dramaworkshops en leeft ze zich uit in verschillende regie-opdrachten.

DATA: 4 dinsdagen: 22-29 mei, 5 en 12 juni 2018
UREN: 19.30u - 22.00u
LOCATIE: CC De Schakel, Schakelstraat 8, 8790 Waregem
PRIJS: €30/ +26j en €20/ -26j
 

Klik hier om je in te schrijven

geen zoekresultaten gevonden