Hoe inschrijven?

 

 • Je schrijft online in via de website. De cursussen voor volwassenen staan open voor iedereen vanaf 18 jaar. Bij de cursussen voor jongeren en kinderen wordt de leeftijdscategorie per cursus vermeld.
   
 • Als je voor het eerst wilt inschrijven, word je doorverwezen naar een loginpagina. Vul je e-mailadres in en verzin een paswoord. Je login is het e-mailadres en niet je naam. Je vult je gegevens in en krijgt een mail om je login te bevestigen. Deze registratie is eenmalig. Vanaf nu is het vlot inschrijven, ook voor onze later geplande cursussen. Onthoud daarom je paswoord. Via ‘login’ kan je snel bij je gegevens.
 • Opgelet: Je schrijft persoonlijk in met een eigen e-mailadres. Kort na het inschrijven ontvang je een bevestiging. Van zodra al jouw gegevens zijn gecontroleerd en goedgekeurd door één van onze medewerkers, krijg je automatisch een verzoek om betaling van het deelnamegeld. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het gevraagde deelnamegeld.
 • PRIJSCATEGORIE?
  Bij de meeste cursussen worden 2 verschillende prijzen vermeld:

  ·         OPENDOEK-leden -26 jaar

  ·         OPENDOEK-leden +26 jaar

  Niet-leden worden bij deelname aan een cursus automatisch lid gemaakt. Het lidmaatschap loopt van 1 september tot 31 augustus en kost €12 (+26 jaar) of €6 (-26 jaar). Niet-leden ontvangen hiervoor apart een betalingsverzoek. Dit lidgeld is noodzakelijk om u te verzekeren tijdens de cursus.

 • De plaatsen zijn beperkt. Het aantal wisselt soms per cursus en is maximaal 16. Als je achteraf beslist om toch niet deel te nemen, annuleer ten laatste 3 weken voor aanvang van de cursus. Zo maak je plaats voor iemand anders. Zie ook: ‘Als je annuleert.

 

 

·  C